Beleef Waals-Brabant

Weather

Contact

Weather

Contact

Ik verken

Wie zijn wij?

Martine

Martine, onmisbaar

Ik ben het centrale aanspreekpunt van de dienst. Administratieve vraagstukken hebben voor mij geen geheimen en ik ben altijd blij als ik mijn collega’s kan helpen om hun weg te vinden in vaak complexe materies.

 

 

 Geneviève

Gene, geeft nooit op

Sociale netwerken, het immateriële culturele erfgoed, toeristische promotie in het Frans: dat zijn mijn kerntaken! Heel diverse taken, zodat mijn werk nooit saai of vervelend wordt.

 

 

 

Vincent

Vince, creatief

Affiches, brochures, advertenties, banners, … ik geef de ideeën van mijn collega’s gestalte. Ook de website en de visuals zijn domeinen waarop ik mij helemaal kan uitleven.

 

 

 

Olivier

Olivier, de pionier

Als digitale gebiedsanimator bestaat mijn taak er voornamelijk in om alle toeristische actoren van Waals-Brabant te adviseren en op te leiden inzake het gebruik van digitale tools. Ik controleer ook wat er op de sociale media en op de website verschijnt.

 

 

Sébastien

Seb, de gepassioneerde

Waals-Brabant heeft enorm veel toeristische sites en grote evenementen. Ik zorg ervoor dat onze Vlaamse, Hollandse en Britse vrienden die leren kennen. Ik coördineer eveneens het hele team van de federatie voor toerisme.

 

 

Coline

Co, enthousiast

In mijn hoofd ben ik altijd op reis en mijn reisdoel is Waals-Brabant. Ik probeer altijd betere technieken te bedenken om onze mooie provincie te promoten. Ook public relations zijn mijn specialiteit.

 

 

Chloé

Chloé, de dynamische

De bezoekers advies en inlichtingen geven over het toerisme in Waals-Brabant, dat is mijn belangrijkste taak. Ik houd ook onze evenementenagenda bij, en ik zorg ervoor dat de informatie op de sociale netwerken terecht komt. Ik ondersteun en help mijn collega’s bij het organiseren en opvolgen van de beurzen en salons.

 

 

Coralie

CoralieCoralie, de optimist

Waals-Brabant wordt uw volgende bestemming... Dit is de rol die ik speel door mijn steun en ideeën aan te reiken om het toerisme te promoten en de sociale netwerken te beheren.
Ik werk ook mee aan de opvolging van jaarmarkten en beurzen, en zorg ervoor dat onze mooie provincie een favoriete plek wordt voor uw zakelijke evenementen.

 

 

Floriane

Flo, de reizigster

Ik leg de laatste hand aan de groepsproducten en excursies.

 

 

Claude

Claude, de toeriste

Claude is sinds kort met pensioen en geniet van een welverdiende vakantie.