Beleef Waals-Brabant

Weather

Contact

Weather

Contact

   

Ik verken

Shopping

De warenhuizen en winkelcentra krijgen steeds meer bezoekers over de vloer, maar Waals-Brabant heeft ook een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod aan boetieks en winkels van alle aard, op een boogscheut van elkaar.

In Waver slentert u door de aanganeme voetgangersstraten. U ontdekt de talrijke winkels en charmante boetieks waar het hartelijke onthaal en de knowhow van vele generaties liefhebbers van een kwaliteitsvolle service in verrukking zal brengen.
Winkels in Waver

Geschiedenis en shopping gaan hand in hand in Waterloo. Hippe boetieks, kleurrijke winkels en gespecialiseerde, authentieke handelszaken maken van dit stadscentrum de ideale shoppingplek.

In de schaduw van de collegiale kerk van Nijvel liggen pittoreske straatjes met heel uiteenlopende winkels. De sfeer op de vele terrasjes is gezellig en ontspannen, een drankje smaakt er beter dan elders. In Nijvel is één enkele klantenkaart geldig bij bijna alle handelaars!

In Braine-l’Alleud heeft de handel zich samen met de gemeente ontwikkeld. Naast de warenhuizen bloeit de detailhandel er volop. Meer dan 500 winkels, verspreid over alle wijken, bieden hoogwaardige producten en de service die je van een buurtwinkel mag verwachten.

Kom heerlijk flaneren door Ottignies. Ontdekt de charme van het stadscentrum en de winkelstraten (Avenue Reine Astrid en Boulevard Martin). U vindt er winkels en diensten van alle aard. En een extraatje : parkeren is er gratis.

Laat u eens lekker gaan! Maak van een dagje shoppen een leuke uitstap en ontdek Waals-Brabant ook eens op een andere manier.

 

De Esplanade in Louvain-la-Neuve:

Ontdek hieronder de winkelcentra van Waals-Brabant.

Laden...