Beleef Waals-Brabant

Weather

Contact

Weather

Contact

   

Ding, dong!

Ding, dong! 12-03-2018

Paques

Op 25 maart worden 2 eierjachten georganiseerd op verschillende plaatsen in Waals-Brabant. De ene in de boomgaard van het Laatste Hoofdkwartier van Napoleon in Vieux-Genappe, de andere op het Kasteel van Hélécine. Deze evenementen zijn bestemd voor kinderen van 2 tot 10 jaar en zijn volledig gratis.

In het Kasteel van Hélécine kunt u op eierjacht gaan, maar ook de komst van de lente vieren met uw gezin en deelnemen aan verschillende ateliers: maken van papieren bloemen, fleurige ballons vorm geven, Kamishibaï (Japans toneel), grote wandeltocht…

Neem op 1 en 2 april deel aan een eierjacht in de hoogte op de parcours van het Aventure Parc in Wavre! De eierjacht is gratis maar voorbehouden voor avonturiers van 5 tot 9 jaar die bereid zijn te klimmen op de acrobatische parcours.

Wat dacht u ervan om op paasmaandag met uw gezin of met vrienden een uitstap te maken naar de Abdij van Villers-la-Ville? “L’Abbaye en fête” nodigt u uit voor een feestelijke dag in een muzikale en gezellige sfeer. Op het programma: ateliers, muziekspektakels, animaties, schminken, ontdekkingsbezoeken aan de Abdij, haar wijngaard en haar microbrouwerij… De Abdij is ook het decor voor een Smakenmarkt met een 20-tal lokale producenten.