Beleef Waals-Brabant

Weather

Contact

Weather

Contact

   

Brochures

Brochures

Brochures

Begin meteen aan uw ontdekkingstocht: download gratis onze brochures (PDF) en de brochures van de 5 “maisons du tourisme” van Waals-Brabant.
Deze brochures/folders zijn ook verkrijgbaar aan het onthaal van de “maisons du tourisme”.

 • Waals-Brabant is een provincie om te ontdekken!

  Waals-Brabant is een even verrassende als gevarieerde bestemming. Laat u verleiden door de historische sites, natuurgebieden en parken waar het heerlijk wandelen is, doe mee aan “fun” activiteiten, proef smakelijke streekproducten en beleef grote evenementen.

  Zoveel te beleven in Waals-Brabant!

 • Ontdek de toeristische kaart van Waals-Brabant: heel handig, want u ziet alle toeristische bezienswaardigheden in één oogopslag.

 • Waals-Brabant is een provincie die leeft en beweegt.

  Raadpleeg de agenda, dan bent u op de hoogte van alle evenementen.

 • Het doel van dit uitstapje van 117 km is je de troeven van Brabants Haspengouw te laten ontdekken: landschappen, erfgoed, musea ... maar ook het onthaal.

 • Ontdek de fietsroutes in Wallonië en in de omgeving van Brussel.

 • De Toeristische Federatie van Waals-Brabant selecteerde een aantal daguitstappen en programma’s voor groepen. Zij bevatten activiteiten die georganiseerd worden door verschillende dienstverleners.

  Het jaar 2018 richt zich vooral op het thema van de gastronomie en de streekproducten. Voor het uitwerken van deze groepsfiches hebben we daarom verschillende toeristische sites opgegeven waarvan de aangeboden activiteit een link heeft met de streekproducten of de gastronomie (kleine brouwerij, likeurzaak, bistro met streekproductenlabel, restaurant,…). Wij nodigen u uit om er kennis mee te maken!