Beleef Waals-Brabant

Weather

Contact

Weather

Contact

   

Brochures

Brochures

Brochures

Begin meteen aan uw ontdekkingstocht: download gratis onze brochures (PDF) en de brochures van de 5 “maisons du tourisme” van Waals-Brabant.
Deze brochures/folders zijn ook verkrijgbaar aan het onthaal van de “maisons du tourisme”.

 • Waals-Brabant is een provincie om te ontdekken!

  Waals-Brabant is een even verrassende als gevarieerde bestemming. Laat u verleiden door de historische sites, natuurgebieden en parken waar het heerlijk wandelen is, doe mee aan “fun” activiteiten, proef smakelijke streekproducten en beleef grote evenementen.

  Zoveel te beleven in Waals-Brabant!

 • Waals-Brabant is een provincie die leeft en beweegt.

  Raadpleeg de agenda, dan bent u op de hoogte van alle evenementen.

 • Het doel van dit uitstapje van 117 km is je de troeven van Brabants Haspengouw te laten ontdekken: landschappen, erfgoed, musea ... maar ook het onthaal.

 • De Toeristische Federatie van Waals-Brabant selecteerde een aantal daguitstappen en programma’s voor groepen. Zij bevatten activiteiten die georganiseerd worden door verschillende dienstverleners.

 • U raakt beslist in de ban van de charme van Brabants Haspengouw en zijn 7 gemeenten: Beauvechain, Hélécine, Incourt, Jodoigne, Orp-Jauche, Perwez en Ramillies.

 • Natuur, landschappen, erfgoed. Een tocht van 91,6 km die de Abdij van Villers-la-Ville, verbindt met de Abdij van Gembloux, de Abdij van Argenton (Lonzée), de Abdij van La Ramée (Jauchelette), de Abdij van Lerinnes (Tourinnes-Saint-Lambert), maar ook langs tumuli, een oud kasteel, een belfort, hoeves…